Sopron-Fertőd Kistérségi Érdekképviseleti célú civil együttműködések

Időszak: 2011.06.01.-2011.10.31. Támogatás: 450 000.-Ft Állapot: Aláírt szerződés, efogadott beszámoló

Megvalósult tevékenység:

2011.06.06-án a Sopron Megyei Jogú Város Erzsébet Oktató Kórház Felügyelő Tanácsának civil oldalának megalakulásával kapcsolatos egyeztetést tartottunk a Pedagógusok Soproni Művelődési Házában 8 fő részvételével, ahol egyrészről tájékoztattuk a szervezeteket arról, hogy milyen lépéseket tett szövetségünk a Felügyelő Tanács megalakítása érdekében, illetve milyen jogi lépéseket tett (pl. Közigazgatási Hivatal) a három éves mulasztásos jogszabálysértés felszámolása és a civil kontroll elősegítése érdekében.

2011.06.15-én három év kihagyás után végre megalakult a Sopron Megyei Jogú Város Erzsébet Kórház Kórházi Felügyelő Tanácsa, (18 fő ) melynek elnöke, szövetségünk elnöke lett.

2011.08.15-én Civil Fórumot tartottunk (19 fő részvételével) a Sopron-Fertőd Kistérség Többcélú Társulás Koordinációs Értekezleten történő civil érdekvédelem kapcsán, melynek eredményeként a következő Sopron-Fertőd Kistérség Többcélú Társulásának Társulási Tanácsának ülésére (október 12.) már meghívót kapott szövetségünk.

2011.09.12-én Civil Érdekképviseleti Fórumot tartottunk 17 fő részvételével a Sopron Megyei Jogú Város Helyi Érdekegyeztető Tanács Civil Oldalának érdekérvényesítő tevékenységéről, melynek eredményeként október 1-től visszamenőleg is feltették Sopron hivatalos weboldalára a HÉT meghívóit, illetve ígéretet kaptunk arra is, hogy az ülések előtt legkésőbb egy héttel fel fognak kerülni a meghívók, amelyek tartalmazzák a HÉT tervezett napirendi pontjait, így a civil szervezetek érdekeltségük szerint tudnak felkészülni, illetve részt venni a HÉT ülésein.

2011.09.26-án tartott Civil Érdekképviseleti Fórumunkon 18 fő részvételével összefoglaltuk az eddig elvégzett munkát, illetve a Civil Törvényben szereplő Civil Információs Centrumok és az új Nemzeti Együttműködési Alap kapcsán, különös tekintettel a szövetségünket is érintő „civil társulás”-i forma megjelenésére.

2011. október 20-án a civil oldalt vezettük Sopron Megyei Jogú Város Helyi Érdekegyeztető Tanácsának ülésén.

A pályázati határidők és az alapos jogi háttér miatt szövetségünk néhány esetben a szokásosnál keményebben lépett fel a döntéshozókkal szemben (pl. Közigazgatási és Kormány Hivatal bevonása) a civil kontroll erősítse céljából, melynek konkrét eredményei is lettek. A város közgyűlése döntött a Kórházi Felügyelő Tanács megalakításáról, állandó meghívottjai lettünk a SF többcélú társulásnak.

Sopron-Fertőd Kistérségi Érdekképviseleti célú civil együttműködések

Megvalósult tevékenység:

Pénzügyi beszámoló

KÓD KIADÁS TÍPUSA Támogatásból eddig elszámolt Önerő
A DOLOGI KIADÁSOK 450 000 Ft 50 000 Ft
A1 Ingatlan üzemeltetés költségei 20 000 Ft - Ft
A2 Jármű üzemeltetés költségei - Ft - Ft
A3 Egyéb eszközök üzemeltetésének költségei 40 000 Ft 4 000 Ft
A7 Kommunikációs költségek 243 800 Ft 46 000 Ft
A8 Utazás-, kiküldetés költségei 10 000 Ft - Ft
A12 Egyéb beszerzések, szolgáltatások 136 200 Ft - Ft
B FOGLALKOZTATÁS ÉS
EMBERI ERŐFORRÁS KÖLTSÉGEI
B1 Bérköltség - Ft - Ft
B2 Megbízási díj - Ft - Ft
B3 Ösztöndíj - Ft - Ft
B4 Egyszerűsített foglalkoztatás költsége - Ft - Ft
B5 Foglalkoztatás vállalkozói szerződéssel - Ft - Ft
B6 Önkéntes foglalkoztatott költségei
(2005.évi LXXXVIII. tv. alapján)
T TÉRÍTÉSMENTES HOZZÁJÁRULÁS
(társadalmi munka, dologi feltételek biztosítása stb.)
Z PROJEKT ÖSSZKÖLTSÉGE 450 000 Ft 50 000 Ft

April 2018